Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats lag!

En blodgivare från Pärtat
fick frågan hade det då smärtat
oh nej inte alls
skrek han då för full hals
det han gav det gav han av hjärtat




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-15 14:29



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) underbar
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt