Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens alla bilder



världen är nog så vacker älskling
även när vi blundar, hör du måsarnas
skri vid havet?


din lätta smekning över min
sårade kind läker år på sekund

vi fångade bilder på vägen.
flickan med det gula parasollet
kärleksparet vid hagalund

minns du mannen med
den gamla kroppen
så pigg i blicken
han som levt i nästan hundra år

nu trycker vi kärleksbilder över våra
nakna kroppar, önskar oss kärleksbarn
i slumrande sekunder

ur tidens rum gör du mig fin
så som bara du kan, du är liv.

om godhet har ett namn så ägs det av dig
din kupade hand runt mitt hjärta
och jag andas guld




Fri vers av Svartsilver
Läst 581 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2011-02-15 16:34



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härlig dikt!
2011-03-11

  TT
..mycket vacker text...raden "ur tidens rum gör du mig fin" berör lite extra...gillar!!!
2011-03-08

    ej medlem längre
Så vackert,för en romantiker som jag.Gillar....
2011-02-25

  Pah
jag skulle vilja säga att den här är fullkomlig i ditt skrivande. den är det avancerade enkla. den flyter ut, men har formats i det undermedvetna. slipats i ett hjärta av guld. den är underbar. och jag tackar för att jag fick. ny favorit.
2011-02-16

  Ola Rydberg
Bedövande vackert
precis hela dikten
2011-02-16

  Lars E Jönsson
Silvertösen..............ger du kurser i skrivandet. Du ska nog ge ut en bok med dina texter o bilder
2011-02-16

  Håkan Barck
Underbar och berörande!
2011-02-15

  Line W
Ljuvligt vackert!
2011-02-15

  evana
Ditt eget språk visar upp bilder med stor värme och närvaro!
2011-02-15

  Nils Teodor VIP
Vacker och berörande
Tack!
2011-02-15

  Mow Dean VIP
Du Svartsilver - det där var himla fint!
Tack för att du delar med dig!

/Mow Dean
2011-02-15

  Katarina O´Nils Franke
"även när vi blundar, hör du måsarnas
skri vid havet?" Vackert! Väldigt fint komponerad dikt.
2011-02-15

  Ninananonia VIP
En kärleksfull dikt.
Otroligt bra!
2011-02-15

    ADI Nehlin
fin..berörde
2011-02-15

    ej medlem längre
vackert,bildrikt ljuvt och älskvärt.
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver