Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vän närmar sig livets slut...


Är det dags...?

inte än…
inte riktigt än

det finns
ett blad till
att skriva

en bild till
att måla

en saga till
att berätta

låt mig få
en liten stund till
innan jag går

jag är inte
redo än
men snart

snart är det dags






Fri vers av Bringebruden
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-15 20:20



Bookmark and Share


  Luciana Pascual
....dags att läsa poesi...smärtsam vackert poesi....
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden