Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har jag talat om?


Har jag talat om
hur mycket du betyder för mig?
Att du är den jag tänker på
när jag vill dela min glädje
Att du är den som kan förstå mina tankegångar
bättre än någon annan
Att du är den jag vill åldras tillsammans med

Har jag talat om
hur lycklig jag blir av ditt sällskap?
När du håller om mig när vi sitter i soffan
När vi emellanåt har våra långa djupa samtal om livet
När vi är hemma och lagar mat tillsammans

Har jag talat om
hur mycket jag uppskattar dig?
Att du står ut med alla mina påbörjade projekt
Att du uppmuntrar mina drömmar och idéer
Att du hjälper mig att se mina förmågor och får mig att våga tro på dem


Har jag talat om
hur mycket jag älskar dig?






Fri vers av Bringebruden
Läst 412 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-15 20:07



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ömsint kärlekssång
2012-02-26

    ej medlem längre
Vilken vacker och kärleksfull hyllning.
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden