Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns dagar


Det finns dagar
då de kloka tankarna
tar paus
då alla insikter
gömmer sig
och glädjen över att lyckas
är bortblåst

Det är dagarna
när negativa tankar
står bredbent på hjärnbalken
när tvivlet
dansar tango över själen
och sorgen över alla misstag
fyller varje andetag

Det finns nätter
som håller om oss
och fyller oss med kraft
som vaggar oss till sömns
och ger oss nytt hopp
om en ny dag





Fri vers av Bringebruden
Läst 440 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-16 20:18



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Starka ord om viktiga saker - som vi alla går igenom
2012-11-10

  Minkki VIP
Ja!
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden