Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beach 2011


trycker i sig
en apelsin
efter pizzan
med bearnaisesås
för samvetets skull

tvingar sig ut på
en tiominuters
joggingtur

innan sexpacket
folköl
och godispåsen
djungelvrål

ligger i horisontalläge
20 timmar per dag

glor på såpor
alpina skidlopp
som han aldrig någonsin
förstått sig på

varför är det
så sjukt många pinnar
i slalom

har blivit sin egen
karikatyrfigur

gått upp till nästan 90 kilo
och föraktar
white trash-deltagarna
i biggest loser
med en chipspåse i sin famn

frukosten består av
en kopp kaffe
och två wienerbröd

innan han sätter sig
framför facebook
och skämtar bort
sin begynnande fetma
med ett par mazariner
en och en halv liter cola

ingen promenad idag
ont i knäet

istället
tupplur framför nyhetsmorgon

och beach 2011
närmar sig
med stormsteg














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-16 22:02



Bookmark and Share


  firefire
haha;) sjukt bra och träffande för alltför många;)
2011-02-17

  poetryGirl
bra...
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP