Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ett litet knyte...

Läppnära har jag din kropp
du ler i sömnen
jag vilar i din trygghet
du skulle ju vila i min
din hud är så persikomjuk
när jag nuddar vid den
känns det inte att jag rör vid dig alls
dina jämna andetag ger mig ett sånt lugn
och din navel liknar en smilgrop
ja hela din kropp ler emot mig
av lycka skrattar jag till
glömmer mig
du slår upp ögonen
då faller min tår




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-02-16 00:18



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Så ljuvligt när de är så små att man kan sitta så nära och vara. Värre blir det sen :)
2011-02-16

  stenhur VIP
Så underbart! Men du, thyra, det kan vara faderslycka också!
2011-02-16

    Maria Malm
Gott att plocka fram dessa varma minnen av nära stunder.
2011-02-16

  Ezmeralda VIP
En stark text om närhet.
Kärlek som är gränslös.
2011-02-16

  ULJO
Stark text om kärlek till det lilla barnet.
2011-02-16

    ADI Nehlin
stund av närhet..fin, fin
2011-02-16

  thyra
Underbart beskriven moderslycka. Fint!
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt