Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svensk arbetsmiljölagstiftning 2011; om att internkritik kan tystas genom erinran och förflyttning


Inskränkthet



När ryggar kröks
och nackar stelnat

framåtböjda

beror det antagligen på
för låg takhöjd
ända in i plenisalen




Fri vers av Agnes
Läst 761 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-16 10:18



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ord som tyvärr är allför ofta sanna.
2011-08-25

  LassO
ända in i pensionsåldern på sina håll med
2011-04-11

  Björn Donobauer
Netop... antagligen!!
2011-02-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
man får läcka till media istället,
då skyddas man av grundlagen:)
2011-02-16

  Quasimodo
Fiffigt och mitt i prick för detta "lågvattensmärke", högre i tak för folket!!
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes