Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som min mor sa

som min mor sa:
"sömn är helig!"
så ser jag min hustru idag.

hon sover timmavis
drabbad av virus
tror vi
men orörlig orörlig ligger hon
andas djupt
och vid hennes sida sitter jag
tyst stilla och
oväckande




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-18 16:39



Bookmark and Share


  Arja Söderfeldt
Fint. Levnadskamratens ansikte är ett landskap.
2011-02-18

  lisa"puzzle"svensson
då önskar jag henne god bättring! Fint skriftat...
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP