Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nano


Nano teknikbetyder miljarddel

Väldigt väldigt litet

Som t ex politiker intellekt

”Nano förstånd” eller nåt

Kan antingen betyda lite för stånd

Eller politiskt litet förstånd

Bägge är det synd om på sitt sätt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-17 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO