Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknaden




vi stormar förbi
gömmer oss innanför
solida väggar,

som om
luft vore farligt
som om livet vore av ondo


men under ansiktsryckningar
och väl dolda ticks går inget
längre att dölja, varje gång
du vänder blick, faller jag

även om jag knappt andas
och mina väggar är solida

skrubbar jag åter och åter
min själ mot den svartaste avgrund




Fri vers av Svartsilver
Läst 429 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-02-17 08:52



Bookmark and Share


  aol
Vilken svärta en så starkt berörande skrift.
2017-10-23

    ej medlem längre
SUperb skildring.
2011-02-25

  Pah
ojoj. tänk om. hoppas aldrig, men jag skulle skriva under på den. saknaden. mycket bra framställning.
2011-02-20

  Ola Rydberg
oj
det var ju tusan vad du berör
favoritrader
blev mer än en i denna

(varje gång du vänder blick,
faller jag)

och

(skrubbar jag åter och åter
min själ mot den svartaste
avgrund)
2011-02-17

  Mow Dean VIP
tycker om din svärta.
2011-02-17

  Lars E Jönsson
Du är ett fenomen i silivriga kläder
2011-02-17

  M.A.J.R
Hel skön text!
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver