Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lena Endres dödsbädd.Teatertårar och nyandliga svordomar runt Radiumhemmet.



23:58. Ikväll är jag äldre än farsan var när han var 48. Det är otroligt. Och då var jag var jag ändå 25! Det finns nåt psykotiskt i såna rappa takter. I synnerhet ihop med Highway Star i postpsychedelia. Den släpptes när jag var 10, Deep Purple släpptes lösa på Kristinaskolans gård utan munkorg. Jävlar vad vi sprang, men bara jag blev fångad, sliten itu. Kodord: Kristna svordomar: jistanes jäsiken och fy bubblan!


22:57. Jag är så trött så jag orkar inte ens skriva det här. Jag är så röksugen att jag nästan kräks. Men jag orkar inte röka. Inte kräkas heller. När jag såg criminal minds slutade jag andas pga ren förbannad trötthet. Min käresta fick stöta armbågen i min sida. Kan ingen föra mig till Radiumhemmet? Kodord: läppglans.


21:36. Såja. Nu är det bra vet du. Nu är allt lugnt. Såja. Okej. Jävlar vilken halvdagsrökare. Ångest så jag såg stjärnor och metaforer, hulligarner och asterisker. Men nu är det över. Jag kanske får drömma inatt. Se en mycket yngre Lena Endre komma mot mig som i ett moln av kättja. Kodord: RockBottom.




Fri vers av ulf olsson
Läst 615 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-17 12:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
helt underbart Uffe !

du har en osviklig humor
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson