Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir yr i huvudet av alla signaler.


Jag är inte bra på att tolka

Det hade varit skönt
om allt bara kunde flyta på
utan en massa tankar som flyger
och tecken som ska tolkas

Jag är inte bra på
känslomässiga spel
där varje kort
är värt mer än alla ess

Jag är inte bra på att tolka
dina känslor
vad du menar
när du säger en sak
men ögonen visar något annat

Lär mig att
förstå dig




Fri vers av filosofian
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-17 16:39



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt bra skrivet. =)
2011-03-02

  Fenomena
så sant, och visst är det svårt! jag fallar alltid på detta. kan folk bara inte säga som det är, så man verkligen vet? väldigt fint beskrivet!
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian