Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan det kännas så kallt, men jag vet att jag hoppas att jag tror... önskar att... att solen kan bryta fram, någon gång.


Lik en bottenfryst sjö

Minns du, hjärtat mitt,
hur kärlek sprider värme och gör väl.
Vem värmer nu min själ?

Vår kärlek, en bottenfryst sjö.
Är vår kärleks dröm,
som en stillad ström
dömd att dö?

Säg mig, ska det vara så här?
Är det vår lott
att leva parallellt blott,
att ständigt bygga detta sandslott?

Var kärleken inte menad dig och mig?




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-17 21:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Viss var den ämnad för Dig älskade vän men somliga väljer tyvärr olydnadens väg till sitt eget fördärv...
Ber för Dig enligt 1 Joh.5:14,15
Någon förändring måste till.
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion