Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viskleken...

Talrika stjärnor sprider ljus över jord.

Talrika kärnor, spiller juice över bord.

Talrika lantärnor brinner ombord.

Talrika tärnor glider just överbord.




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-17 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion