Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osynlig...

Jag vill skrika åt dig,
Bete mig som en galning,
slita mitt hjärta och ge det till dig,
om du bara såg mig...

Älskade...




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-17 22:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skulle även vilja ge Dig Psalt. 41:2-4
2011-02-22

  Bibbi VIP
"Den som tillsluter sitt öra för den armes rop skall själv ropa utan att få svar" Ordsp.b. 21:13
Svårigheter möter den som ej lyssnar till närståendes skrik.
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion