Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

parallella universum

I våra parallella universum
finns vårt hem, en plats att mötas och bo,

I våra parallella universum
äter vi och sover ett slag
du först sen jag.

I våra parallella universum
finns barnen...
där finns barnen.

Jag tröstar, fostrar, tar omhand
du leker ibland

I våra parallella universum
finns plats att mötas
där finns rum

snälla låt kärleken få gro,
hjälp mig bygga en bro.




Bunden vers (Rim) av Qvinn n'Lion
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-17 23:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"snälla låt kärleken få gro,
hjälp mig bygga en bro."

Så viktig bön som jag står med i.
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion