Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är nyfiken.nu



Jag är nyfiken.nu
På vissa saker
Vissa saker som systematiserade orättvisor
Som psykisk misshandel av folk
Som alla möjliga typer av övergrepp i övrigt

Hur kan dom vilja
Hur kan de andra stå ut
Och varför ska de stå ut
Mose gjorde inte det
Och han ska ju vara en förebild
Annars…

Jag är ändå mer nyfiken på
Hur man ska kunna ändra
Förändra förbättra
Jag är nyfiken på hur världen
Ska kunna förbättras
Och människorna, ja de ”däruppe”
De andra är nog oftast bra ändå
Det har världen gjort med dem….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-18 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO