Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innovation betyder tankar från kant till kant, tokiga , vansinniga men också bevingade, kloka och även intelligenta


SKALDENS PYTT I PANNA

Till klassisk pytt i panna
à la skalden behövs
lämpligt med kärlek - värme under stekpanna
passande klang - tillräckligt med smör
tårar - till en början mycket lök,
tankar, idéer, innehåll - potatis, stekbitar och korv
höjdpunkter - peppra, slutför med persilja
diktens själ är salt
sist men ej minst, ej att förglömma
ett ägg, solsidan ovanpå.
Smaklig lässtund!




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-18 07:33



Bookmark and Share


  aol
blev hungrig, så fint skriftat vännen,
2011-09-05

    ej medlem längre
Den ska jag komma ihåg när jag lagar mat nästa gång!
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman