Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÅTFÄRD

I en liten båt
en äldre monsieur
en mogen madame,
bägge har en åra.

Strömmen för båten
åror ger riktning
under himlens blå
över natten kunde ju de
drömma och slumra på ön.

Mitt under lustiga färden
hade kanske paret lust att lite
lösgöra sig, roa sig, omfamna ,
ge en puss kanske en kyss.

Livet är berikande,
tillbringa en lycklig stund
fantisera en båtresa
varje stund
kan man äga en vän
bekämpa fallandet att komma
under förtvivlans välde





Fri vers av Heikki Hellman
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-18 09:48



Bookmark and Share


  walborg
Två i samma båt - så fin symbol för gemenskap.
2011-02-18

  Minkki VIP
Ja! Båtfärder är fina, öar... Det är som en målning av Edelfelt...
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman