Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
innehållet behöver inte kommenteras men jag vill nog gärna tillägga att den inte gäller för stunden. jag rensade ur min datorn och hittade den. datum för skriften är relativt okänd.


Jag ser orden flyga i luften men dem kan inte förmå att landa och forma någon mening

det ljuder sköna ord om att vara rädd om mitt hjärta
Människor skrattar nervöst för att visa att dom menar allvar
få inte storhetsvansinne nu, du är inte den första och det är för sent
jag hörde det i dina första stavelser men lät bli att genomskåda dig med flit
det finns inget kvar av det längre så tala till mig på riktigt
Du vill ge mig en kram och tro att allt är bra, men jag vill hellre slå dig
om jag får.

jag vill vara hel men jag är 1000 skärvor och 0 helheter
jag är ingen matematiker så kanske kan du räkna hur det går ihop
oroa dig inte utan ge mig alla saftiga detaljer på vem du tror jag är
mitt hjärta kommer aldrig slå som det ska så vi kan lika gärna go all in
en dag kommer det försvinna helt och du kan släppa din skuld för det var inte ditt fel då
insuget i det svarta hål jag anar om natten under min säng
jag bara undrar vem det är som kommer tilldela dödsstöten




Fri vers av Fenomena
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-18 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena