Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÖMNIGA ILLUSIONER

Jag trodde att hennes hand
smekte mig av djup känsla.

Men ej, jag misstog mig,
hon gav ömma skrapor.

Ids int´ min kära,
snarka i din sömn.

Nej, det gör jag inte, du tar miste
jag bara framkallar dikter!




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-18 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman