Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg dig och du låtsades att du inte såg mig



Jag såg dig och du tittade bort
jag kan inte förstå att
du fortfarande inte vågar prata med mig

Du brukade vara mitt ljus
du var min enda anledning att leva
nu ses vi aldrig längre
men du vandrar i mitt huvud
du bygger bo i mina vardagstankar

Du skrämmer mig
hur kan någon jag
brukade dela säng drömmar och
dagar med skrämma mig

Jag förstår att det gick fel
jag förstår att du vill vara ifred

även om du aldrig längre
berättar vad du tänker på
och vad som händer i ditt liv
så kommer jag alltid känna dig bäst
och du kommer alltid känna mig
bäst i hela världen

Vad som än kommer att hända om 10 år
så slösade du ändå två av dina ungdomsår
på mig och de kommer aldrig att försvinna
även om jag vill det
även om allt jag önskar är att
jag kunde få träffat dig när jag var äldre
att vi hade fått en lite mer ärlig chans

Det kommer aldrig att hända
för att du pratar inte med mig
och jag försöker trycka ut dig
jag förstår inte varför det inte är som det ska
det är fortfarande inte bra och
jag mår fortfarande inte bra




Fri vers av Citrusblomma
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-18 13:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blir väldigt berörd... sorglig historia. Men kärleken är sorglig ibland.
2011-02-18

  röd_asfalt
Åh vad det känns.
Började gråta nu ...
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma