Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under den ärriga huden

Jag skulle vilja sätta dig ner
så du får lugna ner dig en stund
jag vill se dig i ögonen och
försöka hitta någon sorts känsla
en djup vackerhet som du
bara skulle visa för mig och ingen annan

Jag skulle vilja ligga bredvid
dig när du nästan sover
då du orkar lyssna men inte svara
jag har inte tid att bli avbruten

jag skulle vilja säga
förlåt för jag kommer att lämna dig
jag vet att rökningen dödar mig
och jag skyndar så mycket jag bara kan

Jag har inte tid för passion
jag har ett uppskjutet möte med Gud
att hinna till

jag vill bara få dela några stunder med dig innan
jag vet att jag har blivit allergisk mot kärlek
jag utnyttjar så många pojkar jag bara kan
för att få skära upp mig själv
de är bara objekt för mig de har inga känslor

jag är rädd för dig jag är rädd för mig själv
jag är rädd för allting utanför denna dörr
jag är rädd för mat och träning
jag är rädd för ensamheten och för andra människor
men jag tror helt ärligt
att du skulle kunna... suck. Jag vet inte

du kan få bli hela min värld om du vågar
älska en trasig flicka som redan har älskat förr

jag orkar inte mer
jag tänker inte ge dig mer smakprov än såhär
jag orkar inte sätta ut alla mina kort
det är inte för att jag vill vara
hemlighetsfull eller elak
jag vill bara vara säker på att du inte kan svara än
jag vill inte ha ett svar för att
jag är livrädd

för att det blir DU som lämnar MIG och jag
öppnar mig aldrig och nu när jag väl gjort det
nu när jag har låtit dig bli en del av min värld

DET VET DU INTE ENS OM!
DU VET INTE ENS OM ATT JAG HAR SLÄPPT IN DIG
JAG HAR TAGIT BORT ALLT I DIN VÄG
ALLT SOM BLOCKERAR MIG OCH GETT DIG EN
FRI GÅNG RAKT IN TILL MITT INNERSTA OCH!
...
jag vill bara gå härifrån stänga dörren och
aldrig komma tillbaka
så att du aldrig kan få chansen
att svara och därmed aldrig chansen
att såra mig




Fri vers av Citrusblomma
Läst 579 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-02-18 13:23



Bookmark and Share


  Jonas Lindh
underbar.
2011-10-25

  hallucinatingarkansas
wow!
2011-05-23

    T.R.
mållös. helt underbar text, den känns....
bokmärker
2011-04-13

  storm
älskar dina texter, får tårarna att rinna. naket, ärligt, starkt.
2011-02-23

  M_Franke
Jag blir mållös, känner igen mig och det gör ont, men är ändå fantastiskt vackert skrivet, sann magi av meningar *bokmärker*
2011-02-20

  Larz Gustafsson VIP
Förtydligande:
Jag menade INTE möte med Gud i bemärkelsen kila runt hörnet...
Förlåt att jag uttryckte mig otydligt.
Jag möter Gud varje dag.
2011-02-18

    ej medlem längre
Otroligt vackert och känslomässigt, öppet och sårbart
2011-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Skjut aldrig upp möten med Gud, Citronblomman.
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma