Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer aldrig hitta någon


den där är för flummig
och helt hookad på yoga
den där är för snygg för mig
skulle aldrig våga fråga

hur fan ska jag någonsin
lyckas hitta nån?
vill ha hon, med det lilla extra
som det blixtrar om

den där då?
näe, hon har för stora bröst
och den? skojar du eller?
inte med hennes självgoda röst

en har helt sjukt stripigt hår
nästa spelar riktigt svår

och den tredje har en mustasch
på sin överläpp
fjärde har ett
gigantiskt överbett

och hon där då?
näe, hon har en ful jävla jacka
och hon den där
är FÖR jävla packad

hon har för skumt utseende
och hon ett dumt leende

hon där då?
hon är fan sjukligt blyg
och hon röker braj i smyg

hon har tråkiga kläder
och hon pratar bara om vädret

den där då?
knappast, hon kan knappt ens läsa
och nästa kan inte prata
hon där har för stor näsa
och hon den där för liten haka

hon där borta luktar illa
och hon har pappas kreditkort
hon där har en fuckad frilla
och där borta står en riktig nitlott

en är för inåt och neråt
nästa för uppåt och utåt
hon är ingen man ser åt
och till hennes byst behövs
en lupp och ett skjutmått

och hon den där
har en obefintlig rumpa
medan nästa
har råd med skumpa

hon där har en
manipulativ mamma
och hon den där tror
att hon kan dansa samba

hon har typ ett kilo
smink i sitt ansikte
och hon där har en guldring
på vänstra ringfingret

hennes läppar är av plast
hennes mage är för fast
du ska inte vara desperat
och typ fyrtio bast
letar bara efter en helt vanlig tjej

jag letar efter dig
som är sådär halvnormal
någon som kan stå ut med hela mig
en styvmor till mitt underbara barn

nån som accepterar
att jag lagar mat
att jag ogillar snutar
och är nätpirat

som gärna spenderar
en söndag i sängen
någon, du vet, som
skiljer sig från mängden

hon den där har stringtrosor
annars verkar hon bra
nån som vill uppvaktas med röda rosor
gott vin och fin choklad

hon får gärna vara
feminist som jag
och gärna socialist
antirasist och vegetarian

annars har jag inga direkta krav
så om du passar in
blir jag gärna bara din

ge mig ditt nummer
eller ta och ring!














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-20 19:07



Bookmark and Share


  *Camilla*
Ler bara framför mig när jag läser kräsenhetens utvärdering
av ett rum fyllt av folk

Potentiella men icke existentiella lyckliga kandidater

Och utseende som inte träffar rätt
till insidan, finns det gott om
Men hjärtat hittar tillslut rätt,

om man slutar leta.

/C
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP