Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen



jag lyssnar bara på döva män
så här i gryningen lyssnar jag bara på män
jag hör inget annat än döva män

de sjunger för döva öron och
morgonmän

jag dansar aldrig barfota
så här i början, så här alldeles innan
jag dansar med alla mina skor på alla mina fötter

jag dansar med döva och glömska och
envisa
jag dansar med morgonmän

jag känner bara döva män
så är det att bo i en stad utan luft
jag hör inget annat än döva män

de sjunger för döva gator och
stumma män

de sjunger för glömska och
morgonen




Fri vers av Människa
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-19 01:49



Bookmark and Share


  peter markurth
snyggt
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa