Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialekten kom på direkten...

En svenskfröken ifrån Lycke
sa, säg ej öm, söm, köm så mycke
utan om, som, kom
säg orden rätt nu, dom
och du läs nu öm nästa stycke...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-19 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt