Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han tog det, som en man: Kallt!

En hoppfull fru ifrån Glader
sa till sin man att hon får snart spader
om de ej går ut
äter mat utan prut...
han sa: -Nu? När det är minusgrader...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-19 10:22



Bookmark and Share


  thyra
Ibland vill man bara inte förstå! Kul!
2011-02-19

  lodjuret/seglare VIP
jag tycker minsann du skriver
så i själen skönt det river
om väder och vind
om blommor på kind
vart i ämnen du än kliver
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt