Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbarhet


Den rustning jag burit
under så många år
som skydd utåt
för att inte bli sårad
inte bli skadad
gjorde mig till slut så illa
skar in i min hud
genomborrade min själ
med sina sönderrostade
knivskarpa kanter
förstod då äntligen
att det var dags att
låta rustningen falla
till marken
ta farväl
av denne vän
som blivit min ovän




Fri vers av Nic
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-12-13 22:15



Bookmark and Share


  Jojo
Någon ställde frågan "vart tog det joddlande barnet inom oss vägen?". Du kanske just har svarat på frågan.
2005-12-16

  rebecca d
tänker lite på Karin Boye, inte stilen men inehållet. Fint, sant, rimligt:)
2005-12-14

  prinscess VIP
släpp i väg det onda som finns inom dig
och släpp in det goda
då mår du genast bättre
tänk på att varje dag är en vacker gåva
Du lever
bra skrivet min vän
2005-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic