Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om människor i mitt liv

Det finns vänner

som ger mig energi

som ger mig skratt

och eftertänksamhet

som jag kan dricka GT

med på en torsdag

 

Det finns vänner

som älskar mig

för den jag är

för det jag ger

som jag kan gråta med

och vara med

utan att göra mig till

 

Sen finns det människor

som tar energi

som ger mig trötthet

och gör mig till världens

B I T C H

 

Det finns en människa

som spelar på dåligt samvete

som jag en gång gav

en fingerspets

men som slukade hela mig

och jag är ingen elak människa

men jag orkar inte

finnas för henne

 

Det finns människor 

i mitt liv

som givit mig

viktiga lärdomar

som sedan försvunnit

människor jag ändå

A L L T I D

kommer ha ett gott öga till

 

Det finns människor

som likt änglar 

vakat över mig

funnits i min närhet

stöttat och hjälpt

 

utan andra människor 

blir livet ganska torftigt




Fri vers av Bevingad
Läst 456 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-20 00:57



Bookmark and Share


  Janne
Fint skrivit
tacksamhet,kärlek
för dom människor
som du delat din vänskap
med ,det är dom som betyder
något som ger energi såna
vänner ska man behålla kvar
2011-02-20

    AA VIP
Det är så sant det du skriver. Det är de som vi möter på vår vandring som gör oss till dem vi är, på gott och på ont. // AA
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad