Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag var en sån dag En dag där


Idag var




Idag var en sån dag
En dag där
Den kemiska balansen
Var helt rätt

Planeterna stod helt rätt
För idag var jag
I mitt esse

Inget motstånd
Någonstans
Flyt
Bara ljuvligt flyt
Långt från melankolin

För jag är unik
Det har en vacker ängel
Fått mig att sakteliga förstå




Fri vers (Fri form) av tarabanko
Läst 504 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-20 17:02



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
underbart..sådana dagar behövs ..blir lättare att bära dom andra då..väl skriftat
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

tarabanko
tarabanko