Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte särskilt dyra

Slampiga och prydliga
Patetiska men dugliga
Utan undantag blåsta
Och fullkomligt låsta
Alla ler ingen vågar
Aldrig nån som frågar
Flicka ett flicka två
Ställer upp ändå

Blåa ögon svarta stenar
Det spel som alla spelar
Bitchiga men sansade
Ofta sedda svansande
En lurad hierarki
Med noll i fantasi
Flicka tre flicka fyra
Inte särsklit dyra




Fri vers av Julia Felicia
Läst 291 gånger
Publicerad 2005-12-14 00:47



Bookmark and Share


    think 2-o+ice
Skön rytm, snyggt packeterat meddelande ;) god insikt dessutom, tackar som bjuder
2006-01-19

  kärleksbarn
brutal, men bra :)
2005-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Julia Felicia
Julia Felicia