Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giuollit får en massa pengar


Giuollit får en massa pengar för att träna
Ett fotbolls lag åt en ”diktator”

100 miljoner till Giuollit skulle annars kunna ge
en bättre tillvaro till en massa andra människor
inte bara grädde på moset som det är för en
annars överbetald men avdankad fotbollsspelare

Avarten av idrott, så långt ifrån den olympiska tanken
Som man kan komma
”det ska va fan till att va fotbollstränare”
Om man är beredd att gå över lik




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger
Publicerad 2011-02-23 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO