Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja äskling ducka...

En elak Långben från Braque
slog Kalle Anka så han nästan sprack
när han sen hota
slå på halsens kota
då skrek Kajsa åt sin Donald: -Duck!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-21 12:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för den Ewa - Britt!


@nn
2011-02-21

    ADI Nehlin
tack för leendet
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt