Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur arkivet


Min vänstrande vän

En gång hade jag
en vänstrande vän
han var vänligheten själv
vänlig mot alla
en riktigt vänlig vänstrare

En dag tyckte jag
att hans vänliga vänstrande
gick för långt
enligt mitt tycke
slutade han att vara vänligheten själv
han blev bara en vänstrare
ingen särskilt vänlig sådan

Jag gjorde då en vänstersväng
ifrån den vänliga vänstraren
som hade varit vänligheten själv
och gick min väg
det var vänligast mot mig

Vänliga vänstrare
ska man akta sig för
bäst att göra en vänstersväng

©Ann Nehlin




Fri vers av ADI Nehlin
Läst 377 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-21 13:52



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott att Du
gav upp gjorde
en kupp. Väl
beskrivet!
2011-02-21

    ej medlem längre
Jag instämmer helt i dina så kloka, humoristiska ord!


"Vänliga vänstrare
ska man akta sig för
bäst att göra en vänstersväng"



@nn
2011-02-21

  Quasimodo
Ja, det gäller att vara vänlig mot sig själv så det inte blir ovänligt för det, så håll till vänster!
2011-02-21

    Ken Cassel
och det trots att vi här i Sverige har, högertrafik
:)
Riktigt bra skriftat av dig, Vibia!

Kramar!

Ken
2011-02-21

    Yarissa
Gillar ditt skrivsätt att du blandar med mycket humor...
2011-02-21

  lisa"puzzle"svensson
ha ha, klockren!
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

ADI Nehlin