Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag visste det då

Din tunga smekte min nakna hud

Dina läppar pressades mot mina

Dina fingrar strök mitt nytvättade hår

Dina ögon såg djupt in i mina

Din andning mötte min



Och jag visste redan då


Att mitt hjärta aldrig skulle röra vid ditt




Fri vers av Line W
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-21 22:49



Bookmark and Share


  M_Franke
Fylld med känsla, sorgligt men livet är ju ofta så
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W