Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lamm som gör bocksprång




bock & stoll

bock

bockfot

bakfot

stolsben

 

Bord

borda

 

Vi borde borda varann

Ställa till stolligt

Party

På parkbänk

och solstol

i vattenbryn

under vida skyn

 

Bryna

färskpotatis

och skogschampinjoner

Meta makrill

Laga lax

att lägga på löken

med dill

och lite lite sill

och en aning grädde på mosade

 jordgubbar och hallon med blåbär

S å     S o m r i g t

 

Och bara dansa

borde

vi

stolligt

På bordet

och stolarna

Inte nudda golv

 

Och när pendeluret slår tolv

rusa hem

utan skor

Kanhända är det ju någon som dem finner

igen

 

och kan ske har nytta av dem

i kallare

klimat

 




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 408 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-24 18:56



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
underbar text, underbar bild
2011-02-24

  Berit Robin Lagerholm VIP
ja bockigt stoll befrämjar humöret och du får det definitivt att stiga i temperatur samt hjälper säkert till att skjutsa iväg kylan och ta in värmen
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)