Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmen om kärlekslyckan, en sonett

Det var en kvinna ung

oftast glad och ljus i sinnet

men med mången sår i minnet

hon trängtade värme och om kärlek hon sjöng.


Så en dag hon träffade en man

även han med sinne ljust och glatt

ännu kände de ej till nån natt

De drömde om kärlekslyckan ren och sann


Men ödet ville annorlunda

många tårar utmed deras kinder skulla strömma

hårda orden mellan väggar eka



Men om natten när de blunda

Händer det ännu att de om varandra drömma

Nattens drömmar kan ingen dem neka




Bunden vers (Sonett) av Qvinn n'Lion
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-22 22:32



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
så verklighetsbeskrivande i sanning formulerat
2011-02-23

  Bibbi VIP
Mängdapplåd!
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion