Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

( )

 

kom

vi river motsättningarna, älskling

mellan lycka, frihet, lugn

 

de som egentligen inte finns




Fri vers av molly crayons
Läst 367 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-12-14 14:41



Bookmark and Share


  Dan Linder
önskedrömmer förkroppsligad. Rörelsen vi vill åt. Bra inpackat!
2005-12-17

  solglimt
Sant, så sant, väl fångat!!
2005-12-16

  noname_realmind
Motsättningarna, om egentligen inte finns. Gillar den här! Frisk som en vårvind.
2005-12-15

  Christer VIP
bra fångat...vackert och klokt!
2005-12-14

  raphaela
Koncentrat med mening :-) underbart.
2005-12-14
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons