Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inte ett enda bevis på att vi någonsin varit tillsammans




Jag vet inte vad jag ska säga
det enda du säger är att du
behöver mer tid

jag har ingen lust att ge dig
mer tid
du har haft månader
fan
du har haft
hur jävla länge som helst

varför ska jag vänta på dig
när jag kan få någon som
älskar mig

vad vinner jag på att ge dig mer tid
du är inte så jävla awesome som du tror
jag ville ändå aldrig riktigt
ha dig som min
om jag inte minns fel så var det
du som verkligen ville ha mig

Hur ska jag säga älskling
du är inte så jävla viktig för mig
jag är en upptagen attraktiv kvinna
jag är eftertraktad och du är bara inte

nog för mig

så sluta ring sluta smsa sluta bara
det finns ändå inte ett enda foto
det finns ingenting
som bevisar att jag någonsin varit din

så fort jag gör om facebook lite
så finns det inte ett enda bevis

och jag kan glömma dig
för alltid




Fri vers av Citrusblomma
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-23 00:39



Bookmark and Share


  FourSeasons
Känner så väl igen mig, det är som du hämtat orden direkt från mitt huvud, ord som jag inte haft mod att plocka fram. Tack! Dina texter berör mig otroligt mycket! /Helene
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma