Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilar med loafers


På förpestad mark
med gasmasker
går vi
fram
och tillbaka

Bilar med loafers
står
ensligt
ödsligt
parkerade
vid ensamheten

I en vik
dansar döda sälar
på en död botten
och skålar
i historisk rom

Trottoarerna skrattar
trött
åt de stressade stegen
och önskar sig
fria




Fri vers av Lénon
Läst 386 gånger
Publicerad 2005-12-14 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon