Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tiden!

En studentska från Bagheera
har lågt betyg, mentorn charmera
hon gör allt han vill
om betyg rättas till
han sa vill hon börja: -STUDERA!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-23 13:27



Bookmark and Share


  ULJO
Du är påhittig du.
2011-02-24

    ADI Nehlin
fyndig..tyckte om :-)
2011-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt