Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mamma och pappa


Gravstenen

Så ful står den där
gravstenen med ert namn
Hellst vill jag sparka på den
välta den i lera
Jag tröstar mig med att
mossan tar över med tiden och
ingen kommer längre att minnas er




Fri vers av yta
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-24 06:20



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket ilska i denna text, som jag antar att det finns fog för.
2011-02-25

  Maiah VIP
En mycket smärtsam och berörande dikt...
2011-02-24

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Starkt, smärtsamt.
2011-02-24

  Nina Nightwish
Verkligen starkt, ger budskap om mycket smärta och besvikelser
2011-02-24

    ADI Nehlin
stark text, berör
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta