Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdagsjämning!

Nu går vi mot dagen då
dag, som natt är lika långa
jag säger bara:
Väl kom!

Då nattens mörker släcks
och vi med vårens ljus väcks
jag säger bara:
Du kom!

Tunga tankar rinner bort när solen lyser
och det känns till och med, som om den myser
och bara det gör att jag mindre fryser
jag säger bara:
Lev om!












Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-24 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt