Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bomull

Skira slöjor som borrar sig in under skallbenet.
Ligger som bomull runt hjärnan.
Inget fastnar, inget sätter sig, inget går in.

Men jag vet att den finns. Den sitter där inne, den smider onda planer.
Vill förstöra mitt liv innan det ens har börjat.

En destruktiv sabotör med en manipulativ röst.

JAG HATAR DIG




Fri vers av Katten
Läst 580 gånger
Publicerad 2011-02-24 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten