Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten betraktelse över en dikt av Karenina


vinden blåser vart den vill

Vinden blåser vart den vill
den är aldrig aldrig still
man vet aldrig när och var
vinden flyger eller far
men en ljum och vårlig vind
smekte plötsligt ömt din kind
kära vind, dröj kvar, var still
kärlek skapas och blir till
vinden blåser vart den vill




Fri vers av baruk
Läst 643 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-24 21:15



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin
2011-02-26

  karenina VIP
oj, tittade in på din sida och hittade denna fina överraskning, vilken fin vidareutveckling du gjort av min dikt! :)
2011-02-25

  walborg
Poetiskt om livets oförutsägbarhet.
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

baruk