Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rent genetiskt borde du sakna mig.

Vi är för fan familj, kan du inte ringa?
Enformigt när allting bara står och lutar.
Jag gick ju aldrig på scouterna.
Har aldrig varit bra på starka knutar.




Fri vers av ungefär
Läst 442 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-02-24 22:18



Bookmark and Share


  Elin Brändström
Oj vad bra!
2011-04-05

    vilgot hellros
klockren
2011-03-05

    vardagsbrus
det här är så vansinnigt bra att jag inte vet vad jag ska säga.
sparar som bokmärke och hoppas du förstår!
2011-02-24

  peter markurth
gillar detta
2011-02-24

  expose
gillas starkt!
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär