Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill tro att du älskar mig

Du säger inget riktigt romantiskt
Du stryker mig aldrig över kinden
och din framtid ser du med någon annan
Det är fantastiskt hur tydlig du är
med var du står
Men du vill vara nära mig
och när jag ser på ditt ansikte
ser jag dig
mer än din tydlighet
för du är vacker




Fri vers av Elinsomalltid
Läst 308 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-24 22:28



Bookmark and Share


  glädjensdotter
I love it! :) <3
2011-02-24

  peter markurth
bra
2011-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Elinsomalltid
Elinsomalltid