Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar på tal!

En känd regissör ifrån Skult
han tränade aktrisen för fullt
Hon stel rör sig ej...
-Ta fram barnet i dej...
-Men det är ju hos moster i Hult...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-25 09:23



Bookmark and Share


  ULJO
Som alltid så förför du med dina träffsäkra och roliga limerickar. Du borde ge ut en bok.
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt