Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppdaterad!

En spansk familj från La plata
lärde sig franska via data
varför sa folk då
jo för att väl förstå
när adopterad son börjar prata





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-25 11:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar limerick. Bra!


"jo för att väl förstå
när adopterad son börjar prata"



@nn
2011-02-25

  thyra
Härlig limerick! Bra Ewa!
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt